2009. december 22., kedd Országos közéleti lap V. évfolyam, 185. (858.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Hírszertár

RÓMA. Várhatóan 2012-ben, esetleg egy évvel később Forma-1-es világbajnoki futamot rendeznek Róma utcáin – az erről szóló megállapodást a múlt hét végén írták alá.

MARANELLÓ. A Ferrari elnöke Luca di Montezemolo elárulta, beszélt Michael Schumacherrel, aki elmondta neki, hogy nagy valószínűséggel visszatér a Forma-1-be. A Ferrarival is visszatért volna, de nem tudtak autót adni neki.

BUDAPEST. Az MTV értékesíteni kívánja a 2010-es labdarúgó-világbajnokság közvetítési jogainak egy részét, azaz társbérletben közvetítené a sporteseményt. A negyven találkozót tartalmazó csomag kikiáltási ára 730 millió forint plusz áfa, valamint a gyártási költség arányos része. Az MTV 11 médiacéget keresett meg azzal, hogy január 7-ig tegyen ajánlatot.

MÜNCHEN. A Bayern München elengedi Luca Tonit. A bajor klubnak 2011-ig van szerződése az olasz csatárral, a sajtó túl sokat foglalkozik vele, átigazolási pénz nélkül kölcsönadják vagy eladják.

ALMERÍA. A Real Madrid korábbi legendáját, a mexikói Hugo Sánchezt lapátra tették a spanyol élvonalbeli Almeríánál, miután az együttese vasárnap este kétgólos vereséget szenvedett az Espanyoltól.

BLOEMFONTEIN. A dél-afrikai élvonalban szereplő Bloemfontein Celtic labdarúgócsapatánál edzett Edgar Davids, korábbi holland válogatott labdarúgó. Davids azért utazott a jövő évi világbajnokság helyszínére, hogy egy, speciálisan az utcára tervezett futball-labda promócióját segítse.

HAMBURG. Az elmúlt napokban lehetett olvasni arról, hogy Vitalij Klicsko mind Nyikolaj Valujevet, mind David Haye-t megkereste egy esetleges jövő évi összecsapás miatt, sőt, utóbbival állítása szerint már előzetes megállapodást is kötött. Az érintett két fél csapata azonban egyöntetűen cáfolja ezeket a híreszteléseket.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó