2009. december 19., szombat Országos közéleti lap V. évfolyam, 184. (857.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Hírszertár

BELGRÁD. A labdarúgó Európa Liga csoportkörének utolsó fordulójában az eddig pont nélkül álló Partizan hazai pályán 1–0-ra legyőzte a már korábban továbbjutott Sahtart Donecket. A bányászcsapatnak így nem sikerült a veretlenség megőrzése. Az egyetlen százszázalékos mérleggel továbbjutó gárda az osztrák Red Bull Salzburg.

BUDAPEST. Gyurta Dániel és Hosszú Katinka úszót, az U20-as labdarúgó-válogatottat és irányítójukat, Egervári Sándort, illetve Mocsai Lajost, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának edzőjét választották az év legjobbjának a magyarországi sportújságírók hagyományos éves szavazásán.

MOSZKVA. Újabb négy évre Leonyid Tyagacsovot választották meg az Orosz Olimpiai Bizottság elnökének. A 63 esztendős sportvezető 2001 óta áll annak élén. A moszkvai titkos szavazáson Tyagacsov hatalmas többséggel lett újra elnök: a 218 küldött közül 201-en voksoltak mellette.

MILÁNÓ. A sérülések nagy száma miatt a 45 fős keretek meghonosítását javasolja a futballkluboknál Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke. Galliani az AC Milan alapításának 110. évfordulójára rendezett ünnepségen beszélt ötletéről.

DEBRECEN. Sokak szerint talán a búcsúmeccsét játszotta a DVSC-TEVA együttesében Bodnár László a csütörtöki, MTK ellen 11-esekkel kivívott Magyar Kupa-továbbjutás során. A hírek szerint a játékos visszatérhet külföldre, a bekk szerződésében ugyanis rögzített vételár szerepel, ami nem túl magas, és komoly esélye van annak, hogy kivásárolja egy külföldi klub. A 30 éves válogatott védő a pepsifoci.hu-nak nyilatkozva elmondta, még nem tudja, hogy alakul a sorsa, és bár jól érzi magát Debrecenben, megerősítette, szeretne még külföldön futballozni.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó