2009. december 3., csütörtök Országos közéleti lap V. évfolyam, 174.-175. (847.-848.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Sötét Percek
Égett a bankautomata

Sikertelen bankrablás következtében gyulladt ki egy pénzautomata Nagybocskón. A lángok megfékezését követően derült ki, hogy a tűz nem a véletlen műve volt. Az egyelőre ismeretlen elkövetők az éj leple alatt hatoltak be az üzlethelyiségbe és lángvágóval kísérelték meg felnyitni az ott található gépet. Ennek következtében keletkezett a tűz, melyben a széfben lévő 119 ezer hrivnya is megsemmisült.

Motorosbaleset

Tragikus véget ért az éjszakai motorozás az egyik técsői járási település lakosa számára. A fiatalember feltehetően a kelleténél gyorsabban hajtott, s a rossz látási viszonyok miatt nem vette észre az útszélen parkoló gépkocsit és belerohant. A motoros szörnyethalt.

Ismeretlen a kútban

Ismeretlen férfi holttestére bukkantak az egyik felsőapsai család kútjában. A vízért ment háziak fedezték fel a tetemet, melyet a tűzoltók emeltek ki. A hatvan év körüli férfi holttestén nem találtak idegenkezűségre utaló nyomokat. Személyazonosságának megállapítása folyamatban van.

Gázolt a vonat

Eddig nem sikerült megállapítani annak az ötvenöt év körüli férfinak a személyazonosságát, akinek holttestére a Perecseny és Bercsényifalva (Dubrinics) között a vasúti sínek mentén bukkantak rá. Az illetőt egy vonat gázolta halálra.

Hasonló szerencsétlenség történt Bátyú és Királyháza között. Itt egy negyvenkét éves férfit gázolt el tehervonat. A vizsgálat során megállapították, hogy az illető ittasan elaludt a síneken és a vonat levágta a bal lábát. Életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó