2009. november 26., csütörtök Országos közéleti lap V. évfolyam, 171.-172. (843.-844.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Sötét Percek
Lopott autóval karambolozott

Lopott volt az a BMW, melynek vezetője az éjszakai órákban okozott súlyos balesetet Ungváron a gyermekpoliklinika közelében. A vétkes autós belerohant a vele szemben szabályosan közlekedő Opelba, melynek vezetőjét súlyos koponyasérüléssel szállították kórházba. A BMW sofőrje elmenekült. Őt nemcsak a baleset előidézése miatt keresik a rendőrök. A gépjárműnek ugyanis hiányzott a karosszériaszáma. A rendszámai egyikéről kiderült, hogy lopott, a másikat pedig házilag barkácsolták.

Lelökte az erkélyről

A lányod elrepült, mondta vidáman hazatérő barátjának egy ungvári férfi, aki lelökte a nyolcadik emeleti lakás erkélyéről annak tizenhét éves gyerekét. A döbbent szülő lesietett az udvarra, ahol eszméletlenül találta kamasz lányát. Az orvosok szerint a gyerek burokban születhetett, hisz túlélte a zuhanást. A rendőröknek ő mondta el, hogy apja barátja ittasan belekötött, de mert nem engedett az erőszaknak, a férfi letaszítota az erkélyről.

Késelések napja a Técsői járásban

Egy nap alatt két késelésről kaptak bejelentést a técsői rendőrök. Az első eset helyszínén egy harmincnyolc éves férfit találtak holtan. Az illető a mellkasát ért késszúrástól vesztette életét. A tettes kilétére egyelőre nem sikerült fényt deríteni. Egy másik férfit is mellkason szúrtak. Sérülései miatt az orvosok értesítették a rendőrséget. Mint kiderült, az ötvenhat éves sértettet a saját házában vele italozó cimborái késelték meg a társaság tagjai között kirobbant veszekedés hevében. A gyanúsítottnak sikerült elmenekülnie. A rendőrség körözést adott ki ellene.

Szaunából az intenzív osztályra

Felhőtlen szórakozásnak indult, de csaknem tragédiába torkollott néhány munkácsi fiatalember közös szaunázása. A férfiak a gőzfürdőben jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztottak. Feltehetően ez okozta a tragédiát. Egyikük kómába esett és a kórházba szállítást követően sem nyerte vissza öntudatát.

A Fekete-Tiszába esett

A Fekete-Tisza köves medrében találta holtan ötvenegy éves szomszédját a Rahói járás egyik településének lakója. A tragédia körülményeinek vizsgálata során tisztázódott, hogy a férfi a mértéktelen alkoholfogyasztásnak vált áldozatává. Ugyanis erősen illuminált állapotban próbált átkelni a folyón átívelő pallón, amiről lezuhant és halálra zúzta magát.

Láncfűrésszel ölt

Csak egy kávéra tért be a Csernyihiv megyében lévő egyik út menti kocsmába a harmincéves férfi, de ez az életébe került. Az illető ugyanis rámosolygott a szimpatikus pultos nőre és megdicsérte annak küllemét. A megjegyzésnek tanúja volt a nő favágó hódolója, aki a nála lévő láncfűrésszel rátámadt a betérőre. A favágó és segítségére siető cimborái órákon át kínozták, majd darabokra fűrészelték a szerencsétlent.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó