2009. november 19., csütörtök Országos közéleti lap V. évfolyam, 167.-168. (839.-840.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Hírszertár

GRONINGEN. Egykori csapata, a Groningen csábítja a jelenlegi magyar szövetségi kapitányt. De Erwin Koeman cáfolta, hogy felállna a kispadról.

MADRID. Érdekes ítéletet hozott a Spanyol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága: mindössze 150 euróra bírságolta meg az Atletico Madridot a Real elleni városi derbin történt szurkolói atrocitások miatt. A Vicente Calderón Stadionban az Atletico szurkolói egy pénzérmével dobták meg Manuel Pellegrinit, a "királyi gárda" vezetőedzőjét.

HANNOVER. A tragédia utáni első tétmérkőzésükön különleges mezzel emlékeznek a múlt kedden elhunyt kapusukra, Robert Enkére a Hannover futballistái. Trikójukon bekarikázott fekete kis 1-es lesz majd látható. A hannoveri együttes szombaton a Schalke 04 otthonában szerepel a Bundesliga 13. fordulójában.

MOSZKVA. A legmagasabb szinten váltanak az orosz futballban, miután Vitalij Mutko sportminiszter beadta felmondását, és több mint négy év után a jövő héten távozik a szövetség elnöki posztjáról. Az 50 éves politikusnak is szerepe volt Guus Hiddink szerződtetésében, most viszont azért kell mennie, mert Dmitrij Medvegyev államelnök profikkal váltaná fel a sportszövetségek élén álló kormányalkalmazottakat.

PEKING. Doppingvétség miatt elveszik Rasid Ramzi bahreini középtávfutó aranyérmét, amelyet a tavalyi pekingi olimpia 1500 méteres versenyszámában nyert meg.

LONDON. Jurij Zsirkov a nyáron igazolt a londoni Chelsea-hez, és a környezetváltást okolja azért, hogy még mindig nem épült fel a sérüléséből. Az orosz válogatott védő júliusban érkezett a londoni csapathoz, és már akkor térdsérüléssel bajlódott. Zsirkov azóta sem épült fel teljesen, és állítása szerint a klub orvosai tanácstalanul állnak a problémája előtt, nem tudják, mikor lehet újra százszázalékos fizikai állapotban.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó