2009. november 17., kedd Országos közéleti lap V. évfolyam, 166. (838.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Hírszertár

MADRID. Spanyol lapértesülés szerint Raúl, a Real Madrid emblematikus játékosa a szezon végeztével szögre akaszthatja futballcipőjét. A spanyol csatár az utóbbi időben többnyire csak a cserepadra ülhet le, és ez növelheti visszavonulásának az esélyét. A 32 éves spanyol klasszis nem erősítette meg az El Mundo Deportivo információját, mindössze annyit mondott, hogy egyre közelebb van pályafutásának a vége, s nem szeretne máshová igazolni.

VICTORIA. Nem szerepelhet a februári vancouveri téli olimpia műsorán a női síugrás – döntött a területileg illetékes tartományi fellebbviteli bíróság. A női síugrók hosszú-hosszú ideje azon fáradoznak az egyenjogúságot hangoztatva, hogy ők is indulhassanak a 2010-es ötkarikás játékokon, vagy pedig a férfi síugrást töröljék a programból. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság 2006-ban már kimondta, női síugrást nem rendeznek Vancouverben, mert túl kevés a versenyző.

RIO DE JANEIRO. Az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgócsapatának több vezetője Brazíliába utazott, hogy tárgyalásokat folytasson Lucas Piazon átigazolásáról. A brazil U15-ös válogatott csapatkapitányának alkata és játéka is aranylabdás honfitársára, Kakára emlékeztet.

TORINÓ. A cseh aranylabdás Pavel Nedved visszatérhet korábbi sikerei színhelyére, a Juventus labdarúgócsapatához. Persze ott már nem játékosként számítanának rá. Olasz lapértesülések szerint az elmúlt időszakban különböző jótékonysági akciókhoz arcát, nevét és munkáját adó Nedvednek korosztályos csapatok mellett adódna feladat a szakmában, de a következő idényben akár már az első csapatnál is számítanának rá Ciro Ferrara szakmai stábjában.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó