2009. november 3., kedd Országos közéleti lap V. évfolyam, 158. (830.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Hírszertár

MÜNCHEN. Uli Hoeness, a Bayern München menedzsere megerősítette, a bajor klub tárgyalásokat folytat az Audival az esetleges együttműködésről. Az egyezség értelmében az ingolstadti székhelyű automobil-gyártó vállalat részesedést és reklámjogokat vásárolna a Bayernben, és cserébe csaknem 200 millió euróval gyarapítaná a német rekordbajnok kasszáját.

BUDAPEST. Elkészült a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének sorsolása. Már a legjobb nyolc között megismétlődik az előző kiírás fináléja: a Budapest Honvéd és a Győri ETO egymás ellen küzd a továbbjutásért. A további párosítások: Debrecen–MTK, Videoton–Újpest, Szigetszentmiklós–Zalaegerszeg.

MILÁNÓ. A ghánai Dominic Adiyiah-ot szerződtette az AC Milan. Ezt a milánói labdarúgócsapat elnökhelyettese, Adriano Galliani jelentette be. Adiyiah az egyiptomi U20-as világbajnokságon hívta fel magára a figyelmet: a kiváló fizikai adottságokkal rendelkező, gólerős játékost a torna legjobbjának választották, nem mellékesen ő lett a gólkirály is.

LONDON. Továbbra is az angol bajnok Manchester United vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS aktuális klubvilágranglistáját, amelyen az FC Barcelona a második, a Sahtar Doneck pedig három helyet javítva a harmadik.

SZÓFIA. A bolgár labdarúgó-bajnokságban szereplő CSZKA Szófia együttese bizonytalan időre eltiltotta kilenc játékosát. A klub nem adott hivatalos információt az okokról, de az eltiltás kapcsolatban lehet azzal, hogy – sajtóértesülések szerint – az elmúlt napokban több játékos is italozott az egyik éjszakai szórakozóhelyen.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó