2009. november 3., kedd Országos közéleti lap V. évfolyam, 158. (830.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Életveszélyes a Latorca-híd

Autósok és gyalogosok egyöntetű véleménye szerint rendívül rossz, már-már életveszélyes állapotba van Munkács központjában a Latorca-híd. A városvezetés pénzhiányra hivatkozva viszont a füle botját sem mozdítja. Jókora aszfaltdarabok hiányoznak a járdarészből, a járókelőknek minden ügyességükre szükségük van, hogy a túloldalra érjenek. Az esti órákban komoly veszélyt jelent ez. Az Ungváron elkezdett hídjavítás talán a munkácsiakat is munkára sarkallja, vélik a Latorca-parti város lakói.

Ékszerboltot raboltak ki

Az éj leple alatt fosztották ki az egyik rahói vállalkozó ékszerüzletét. Az alkalmazottak hiába zárták el páncélszekrénybe az értékeket, a tettesek a széfet is elvitték. A betörők dolgát nagyban megkönnyítette, hogy csak az ajtózárat kellett felfeszíteniük, mert a kereskedés sem riasztóval, sem más biztonsági kellékkel nem volt felszerelve. A trezort sem rögzítették a padlóhoz, így nem volt nehéz elszállítani.

Ráomlott a föld

Fakitermelés közben szenvedett halálos kimenetelű balesetet egy hivatásos katona Uzsok közelében. Az irtás helyén váratlanul megmozdult a hegyoldal talaja és a földcsuszamlás maga alá temette a huszonöt éves férfit, aki a helyszínen életét vesztette.

Karambol két halottal

Két halálos áldozata és két életveszélyes sérültje van a tegnap délelőtt Kisberezna közelében történt közlekedési balesetnek. A szerencsétlenséget a Ladával közlekedő 36 éves férfi a saját forgalmi sávját elhagyva idézte elő. Autója frontálisan ütközött a vele szembe szabályosan közlekedő Opellel. A Lada vezetője és 29 éves utasa szörnyethalt. A vétlen vezetőt és a vele utazót eszméletlen állapotban szállították kórházba.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó