2009. október 15., csütörtök Országos közéleti lap V. évfolyam, 148.-149. (820.-821.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Sötét Percek
Rázuhant a traktor

Egy lánctalpas traktor rakodása közben történt tragikus baleset a Huszti járás egyik településén. Az erőgép egy tehergépkocsi platójára akart felhajtani, de vezetője elvétette a manővert. A soktonnás jármű lebillent a platóról és agyonnyomta a negyvenöt éves férfit, aki szörnyethalt.

Megcsapolták a gépkocsit

Hiába tartotta a családi háza udvarán lévő garázsban személygépkocsiját az egyik poroskói lakos. A férfi reggel nem tudta beindítani az autót, mert valaki megcsapolta az üzemanyagtartályt. A tolvaj ráadásul az autórádiót is kiemelte a helyéről.

Kísértetiesen hasonló bűncselekményt vizsgálnak a rendőrök Munkácson is. Ott a tettesek az udvaron parkoló Ladát törték fel és rabolták ki.

A sértett iskolás

Továbbra is rengeteg mobiltelefon-lopásról kapnak bejelentést a kárpátaljai rendőrök. A tettesek bevált módszere, hogy nőket, iskolás gyerekeket támadnak meg. Kitépik kezükből a kiszemelt készüléket és pillanatok alatt eltűnnek. Így járt például az a tizenhat éves munkácsi fiú, aki az utcán nézegette drága készülékét. Majd azt vette észre, hogy egy kéz megragadja és a következő pillanatban már eltűnik a maroktelefon.

A benzinkúton támadták meg

Elfáradt útközben és tankolnia is kellett annak a kijevi mérnöknek, aki üzleti célból érkezett vidékünkre. Szolyva közelében egy benzinkútnál állt meg autójával. Míg odakint az alkalmazottak a tank feltöltésével foglalatoskodtak, ő beült a vendéglátói részbe. Alig fogyasztott valamit, amikor két ismeretlen telepedett mellé. Az idegenek közrefogták és pénze átadására kényszerítették. A kijevi rendőrt hívott. A két gyanúsítottat röviddel az eset után sikerült elfogni.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó