2009. szeptemer 24., csütörtök Országos közéleti lap V. évfolyam, 137-138. (810-811.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Sötét percek
Más kertjében szüretelt

Jó volt az almatermés az egyik farmer gyümölcsösében. Ez vonzotta oda a húszéves bustyaházai fiatalembert, aki szekérrel ment ki a közeli almásba és onnan mintegy fél tonna gyümölccsel megrakodva távozott. A tulajdonos feljelentést tett a rendőrségen. A lopott gyümölcsöt a rendőrök megtalálták a tolvaj udvarán.

Hamis bankjegyet találtak

Hamis bankjegyek jelentek meg vidékünkön. A rendőrség ezért óvatosságra int mindenkit, aki külföldön és illegális úton jut valutához. Legutóbb egy fiatal nőnek támadtak kellemetlenségei, amikor Ungváron az egyik bankban ötven euró címletű papírpénzt próbált beváltani. A pénz, melynek származási helyét egyelőre nem sikerült kideríteni, hamisnak bizonyult, ezért a pénztáros riasztotta a biztonsági szolgálatot és a rendőrséget.

Halálos közlekedési balesetek

Kerékpárost gázolt halálra egy Mercedes személygépkocsi Huszt közelében. A férfi, aki jóval sötétedés után hazafelé tartott, amikor a hátulról érkező autó elütötte, szörnyethalt. A negyvenkét éves járművezető azt állítja, a kerékpár nem volt kivilágítva, ezért nem vette észre.

Hétfőre virradóan a Csap – Kijev főútvonal Iványihoz (Ivanivci) közeli szakaszán személyautó és tehergépkocsi ütközött. A Munkács irányába közlekedő VW-t vezető huszonkilenc éves férfi belehalt sérüléseibe. Tizenkilenc éves utasát válságos állapotban szállították kórházba.

Ungváron Ikarusz javítása közben járt szerencsétlenül egy ötvennégy éves férfi. A soktonnás autóbusz rázuhant az alatta fekvő szerelőre, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően meghalt.

Kedvtelésből ölt

Csak szórakozni akart Odesszában az a huszonhárom éves férfi, aki ittas állapotban meggyilkolt egy nőt. A rendőrségi tájékoztató szerint a fiatal lány a szomszéd háztömbben lakó barátnőjétől volt hazatérőben, amikor közvetlen a lépcsőház előtt megtámadták. A fiatalember hátulról átkarolta és egy késsel átvágta a torkát. Az áldozatra másnap reggel találtak rá. A gyanúsított állítása szerint szerelmeskedni akart, de a nő ellenállt, ezért jobbnak látta végezni vele. A gyilkost akár életfogytiglani börtönbüntetésre is ítélhetik.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó