2009. szeptemer 24., csütörtök Országos közéleti lap V. évfolyam, 137-138. (810-811.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Hírszertár
Négyen távoztak, ketten érkeztek

Némileg átalakult az FK Zakarpattya kerete a hétvégi, Dnyipro Dnyipropetrovszk elleni bajnoki előtt.

Igor Gamula vezetőedző döntése értelmében négy futballistától elköszönt a klubvezetés. A távozók: Vitalij Kalinicsenko, Andrij Ilcsisin, Aurymas Kucis és Lado Burduli. Amíg Kalinicsenko és Ilcsisin búcsúja nem meglepetés, ebben a bajnokságban csak egy-egy meccsen kaptak lehetőséget, addig a litván középhátvéd és a grúz középpályás elküldése váratlannak nevezhető. Főként azért, mert ők csak a nyáron, azaz már az új szakvezető jóváhagyásával csatlakoztak a kerethez. Kucis ráadásul többnyire igen jó benyomást tett.

Ám ez már a múlt, foglalkozzunk inkább a jövővel. Két új szerzemény költözött az Ung-partjára. A brazil Leandro hazájából érkezett, balhátvéd a posztja. A moldáv Igor Andronik pedig a védelem jobb oldalán bevethető, eddig országa bajnokságában a kisinyovi Zimbrut erősítette.

A elmúlt két találkozóját megnyerő Zakarpattya szeptember 26-án, szombaton 15 órai (közép-európai idő) kezdettel látja vendégül a harmadik helyen álló, s az ukrán válogatott játékosaira épülő Dnyiprót.

Henin visszatér

Hivatalosan is bejelentette visszatérését Justine Henin, a világelsőként tavaly visszavonult belga teniszező.

"Ismét érzek magamban elszántságot, feltöltődtem, fizikailag rendben vagyok, és nagyon hiányzik a játék... Nagyon boldog vagyok, hogy januártól újra ott leszek a WTA-tornákon" – közölte a 27 éves sztár, aki idén csak két bemutató versenyen indul Charleroi-ban és Dubajban. Honfitársa, Kim Clysters az idén tért vissza, s megnyerte a napokban befejeződött US Opent.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó