2009. szeptember 19., szombat Országos közéleti lap V. évfolyam, 135. (808.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Nappali és Sztársáv az m1-en

Az alábbiakban a Kárpátalján is jól fogható Magyar Televízió jövő héten induló új műsorairól adunk hírt, valamint beszámolunk a közkedvelt időjós, Vissy Károly jól megérdemelt szakmai kitüntetéséről.

Meghatározó egyéniségek, felejthetetlen tehetségek, legendás tettek. Igazi sztárok az m1-en – hétköznap esténként a Sztársávban. Új szórakoztató műsort indít a Magyar Televízió szeptember 21-én, hétfőn 21.25 órától az m1-en. A Sztársáv házigazdája, Gundel Takács Gábor hétköznap esténként olyan színes egyéniségeket mutat majd be a magyarországi sztárvilágból, akik sok mindent elértek eddigi életük során, akik etalonnak számítanak, akiknek a munkássága példaértékű, akik valódi teljesítményt nyújtottak, és ezért váltak ismertté. Nem csupán a kortársakra koncentrál a Sztársáv, legendás, már nem élő alkotókról is megemlékezik. A Sztársáv első adásai felejthetetlen egyéniségeknek állítanak emléket, olyanoknak, akik sajnos már nincsenek közöttünk, de pályájuk, sorsuk, tehetségük még mindig meghatározó. A szeptember 21-én induló sorozat első része tisztelgés Sinkovits Imre előtt, aki aznap lenne 81 éves. Gundel Takács Gábor Őze Áront és Hámori Ildikót látja vendégül ez alkalomból.

Az Magyar Televíziónál maradva, az Európai Meteorológiai Társaság nemzetközi zsűrije 2009-ben "Az Év Média-meteorológusa" díjat Vissy Károlynak, az Országos Meteorológiai Szolgálat szakmai tanácsadójának, a Magyar Televízió főmeteorológusának ítélte oda. Az életműdíjjal a nemzetközi szakma Vissy Károly a média-meteorológia megalapozásában, fejlesztésében, a szakszerű és közérthető időjárási tájékoztatásban, valamint a meteorológia népszerűsítésében kifejtett több évtizedes tevékenységét ismeri el.

S végezetül még mindig a nemzeti főadónál maradva, Nappali címmel hétköznap délelőttönként élőben jelentkező, könnyed szolgáltató magazin indul szintén szeptember 21-én az m1-en. Al Ghaoui Hesna, Dióssy Klára és Horváth Szilárd (a fotón) műsorában az értékközvetítésen és az érdekes beszélgetéseken lesz a hangsúly.

KISZó-információ

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó