2009. szeptember 3., csütörtök Országos közéleti lap V. évfolyam, 126-127. (799-800.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Sportvilág

Renbontások a megyei élvonalban

A megyei bajnokságban ismét felütötték fejüket a szurkolói rendbontások.

A megyei labdarúgó-bajnokság hétvégi 21. fordulójában két találkozót is félbeszakítottak szurkolói rendbontások miatt. Az FK Borzsava–Munkácsi FC és a Pisztraházai Meteor–Técsői FC találkozókon pályára rohanó szurkolók akadályozták meg a mérkőzés folytatását. Az esetekről bővebben e számunkban olvashatnak. Eredmények: Újdávidházai Medvigy–Rahói Kárpáti 5–0, Viski FC–Nagybereznai Sport FC 1–2, Ökörmezői Verhovina–Nagybocskói Jalinka 0–1, Ilosvai Buzsora–Beregvidéki FC 0–1, FK Polena–Nagyszőlősi FC 4–0. Az élboly és az alsóház pillanatnyi állása: 1. Beregvidéki FC 48 pont, 2. Munkácsi FC 48, 3. FK Polena 47... 15. Ökörmezői Verhovina 12, 16. Ilosvai Buzsora 11, 17. Técsői FC 9.

Massa jövője jövőre

A Ferrari Formula–1-es csapata csak a 2010-es szezonban számol a Hungaroringen súlyos balesetet szenvedő Felipe Massával.

Ezt a maranellóiak a brazil pilóta Miamiban elvégzett – és amúgy jó eredményt hozó – orvosi vizsgálatai után hozták nyilvánosságra. Az olasz sajtó szerint a monzai versenytől a lengyel Robert Kubica ugrik be Badoer helyett.

BUDAPEST. A rendőrség megtalálta Marian Cozma gyilkosát. A nevet azonban egyelőre nem kívánja nyilvánosságra hozni.

NYÍREGYHÁZA. Ittas volt a Debrecen labdarúgója, Bodnár László által halálra gázolt kerékpáros – derül ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség közleményéből.

NEW YORK. Szávay Ágnes búcsúzott egyesben a US Opentől, miután két játszmában 6:2, 6:2-re kikapott a világranglista 64. helyén álló izraeli Sahar Peertől az első fordulóban.

RÓMA. A gyenge bajnoki rajt miatt beadta lemondását az AS Roma trénere. Luciano Spallettit a fővárosi csapat kispadján Claudio Ranieri váltja.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó