2009. szeptember 3., csütörtök Országos közéleti lap V. évfolyam, 126-127. (799-800.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Egyéves a K2 Club

Nem könnyű a fiatalok kedvében járni, haladni a korral, ugyanakkor színvonalas szórakozási lehetőséget biztosítani. Ezt próbálja megoldani a beregdédai K2 Club.

– Nagy reményekkel nyitottunk, szinte az alapoktól kezdtünk mindent – emlékezik Kozák György társtulajdonos. – Nincs okunk a panaszra, elképzeléseink valóra váltak. A fiatalok remekül szórakoznak a klubunkban, amit tulajdonképp közösségi háznak is nevezhetnek. Hisz nemcsak a diszkónak, hanem különféle rendezvényeknek is otthont biztosítunk.

Ezt immár egy éve teszik, hiszen a minap születésének első évfordulóját méltatta a szórakozóhely.

– Eleget tudnak tenni az elvárásoknak?

– Általában telt ház van. Megpróbálunk minden igényt kielégíteni, főleg a zeneieket. A fiatalok inkább a modern tánczenére buliznak, ezért olyan ismert magyarországi lemezlovasokat hívtunk meg, mint Bárány Attila, Bruckmann Balázs vagy Dj Szatmári. Ám nemcsak a tiniknek kedveztünk. Az idén színpadra lépett Csocsesz, illetve Balázs Pali is. Tartalmas programmal készültünk karácsonyra, húsvétra, anyák napjára, a gyermeknapra. Ilyen alkalmakkor bemutatkoznak a helyi műkedvelő csoportok is. Így a K2 az egész falu életében jelentős szerepet játszik.

– Hogy esik a választás egyik vagy másik előadóra?

– Egyfajta közvélemény-kutatást végzünk, kit szeretnének leginkább itt látni, hallani. Néha előfordul, hogy nem tudunk eleget tenni az igényeknek, egy-két előadó gázsiját nem bírjuk kigazdálkodni. Mi egy vidéki szórakozóhely vagyunk, és ehhez alkalmazkodva működünk, 15 hrivnyás belépődíjjal indultunk, és ennyit kérünk most is. Sőt, születésnapi bulira egy tízes a beugró.

– Hogy ünnepelték meg az egyéves évfordulót?

– A buli fergetegesen jól sikerült. Aznap több mint ezer fiatal döntött úgy, hogy a K2-ben tölti az estéjét. Tűzijátékkal kezdtünk, majd egy hatalmas tortával kedveskedtünk a jelenlévőknek. Lejátszottunk egy válogatást az év legjobb pillanatairól. Az éjszaka folyamán két ungvári profi versenytáncos szórakoztatta a jelenlévőket. Úgy gondolom, kitettünk magunkért.

Hegedűs Csilla

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó