2009. augusztus 27., csütörtök Országos közéleti lap V. évfolyam, 122-123. (795-796.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Sötét percek
Halálba menekült

A személyes és a családi problémák elől a halálba menekült az a munkácsi fiatalember, akinek holttestét a Latorcán átívelő közúti híd alatt találták meg. A városi rendőrség sajtószolgálatának tájékoztatója szerint a harminckét éves férfi a közelben napozók és fürdőzők szeme láttára lépett át a védőkorláton és vetette le magát. A helyszíneléskor megállapítást nyert, hogy kizárható az idegenkezűség. A fiatalember halálra zúzta magát a mederben lévő köveken. A jelek szerint nem tudta feldolgozni, hogy elvesztette az állását, majd a házassága is tönkrement.

Gereblyével támadt a fiára

A mértéktelen italozás vezetett apa és fia viszonyának megromlásához a Beregszászi járás egyik településén. Legutóbb is ittas állapotban támadt közöttük tettlegességig fajuló heves veszekedés. A magáról megfeledkezett apa a gereblyét használta fegyverként, azzal támadt a fiára, aki bemenekült a házba, de hiába. Apja többször fejbe vágta a szerszám fokával, aminek következtében a huszonhat éves fiatalember súlyos koponyasérülést szenvedett.

Feltörték a gépkocsit

Csak néhány percre távolodott el az autójától az ötvenkét éves ungvári lakos, de ennyi is elegendőnek bizonyult, hogy valaki feltörje és kifossza. A férfi az ülésen hagyta kézitáskáját, melyben az iratait és a készpénzét tartotta. Ez keltette fel a tolvaj érdeklődését, aki feltörte az autó zárát és elemelte a táskát, melyben a károsult elmondása szerint az iratain kívül a maroktelefonja, háromezer hrivnya és húsz dollár is volt.

Tragikus autójavítás

Saját személygépkocsijának javítása közben járt szerencsétlenül a Nagyszőlősi járás egyik településének lakosa. Hévérrel emelte meg a jármű egyik oldalát, hogy alá férjen. A hévér azonban tisztázatlan okból eldőlt és az autó agyonnyomta a férfit. A balesetet felfedező családtagok riasztották a mentőket, de az illetőn már nem lehetett segíteni.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó