2009. augusztus 15., szombat Országos közéleti lap V. évfolyam, 117. (790.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Hírszertár

Köln. Ümit Özat, a Köln labdarúgócsapatának másodedzője gyakorlás közben hirtelen rosszul lett, és kórházba kellett szállítani. Már játékosként is összeesett a pályán, mégpedig az előző bajnokságban. Mint kiderült, szívizomgyulladása van. Bár tervezte a visszatérést, 2009 márciusában úgy döntött, hogy befejezi pályafutását. A klub másodedzője lett, ám úgy látszik, nem épült fel teljesen.

Craiova. Akár börtönbüntetésre is ítélhetik a korábbi román válogatott futballistát, Claudiu Raducanut. A Gaz Metan CFR Craiova új szerzeménye 205 km/órás sebességgel hajtott az autósztrádán, és a rendőrök is bemérték. Ráadásul jogosítvány nélkül vezetett, mivel engedélyét egy piros lámpán való áthajtás miatt elvették. Emiatt akár börtönbüntetésre is ítélhetik. Raducanu 2003-ban két alkalommal viselte a román válogatott mezét.

Szentpétervár. Nem tölti futball nélkül a januárig tartó időszakot Dick Advocaat. A Zenittől menesztett vezetőedző csak januártól veszi át a belga labdarúgó-válogatott irányítását, de addig tovább dolgozik Oroszországban. A holland szakember nem vezetőedzőként, hanem tanácsadóként segíti az FK Himki együttesét, amelynek menedzserével, Konsztantyin Szarszanijával korábban már dolgozott együtt Szentpéterváron.

Milwaukee. Kritikus állapotban van Lavelle Felton amerikai kosárlabdázó, akit fejbelőttek egy milwaukee-i benzinkútnál. Erről a 29 éves játékos német klubja, a Paderborn számolt be csütörtök este. A kosárlabdázó az elmúlt idényben 34 mérkőzést játszott a Paderbornban, és átlagban 10,4 pontot dobott.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó