2009. augusztus 8., szombat Országos közéleti lap V. évfolyam, 113. (786.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Hírszertár

Ipswich. A SkySports értesülései szerint az angol másodosztályú Ipswich Town és a Watford megegyezett Priskin Tamás vételáráról, így a magyar csatár az Ipswich színeiben folytatja a jövőben pályafutását. Az angol forrás szerint a napok óta tartó tárgyalássorozat során 1,7 millió fontos vételárban egyezett meg a két klub. Roy Keane állítólag azt szeretné, hogy Priskin már a vasárnap kezdődő Championship első fordulójában, a Coventry elleni mérkőzésen harcra kész állapotban várja az Ipswich bajnokiját. Priskin az előző szezonban 36 mérkőzésen tizenkétszer volt eredményes.

Budapest. Öt aranyérem megszerzésének reményében kelt útra a magyar kajak-kenu válogatott az év fő eseményére, a kanadai Dartmouth-ban jövő csütörtöktől vasárnapig tartó világbajnokságra. A válogatott tagjai közül Kovács Katalin és olimpiai bajnok párostársa, Janics Natasa indul a legtöbb számban a vb-n, mindketten ötször próbálkoznak majd. Az előcsatározásokat csütörtökön és pénteken, a döntőket pedig szombaton és vasárnap bonyolítják le a vb-n, amelynek fináléját a Magyar Televízió is közvetíti.

München. Franz Beckenbauer, a Bayern München labdarúgócsapatának elnöke bocsánatot kért Franck Ribérytől, amiért egy korábbi interjúban kétségbe vonta a francia középpályás Bayern iránti elkötelezettségét. Ami a Ribéry átigazolása körüli hosszas bizonytalanságot illeti, bár sokáig úgy tűnt, távozik – a Real Madrid érdeklődése volt a legkomolyabb –, most mégis az a legvalószínűbb, hogy Münchenben kezdi meg az új idényt. Persze ebben szerepet játszhat az is, hogy a bajorok 100 millió dollárban határozták meg a francia sztár lelépési árát.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó