2009. augusztus 6., csütörtök Országos közéleti lap V. évfolyam, 111-112. (784-785.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Sötét percek

Megharapta a rendőrt

Kalinyingrádban eljárást indítottak az ellen a fiatal ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy megharapta az őt igazoltató rendőrt. A helyi rendőrség tájékoztatója szerint a közeg éjszakai szolgálatban volt és igazoltatás címén szólította fel megállásra a gépkocsit vezető hölgyet. A nő kinyitotta az ajtót, de váratlanul megragadta és megharapta az okmányokért nyúló kezet, majd jól sípcsonton rúgva a járőrt, elhajtott. A harcias amazon ellen hivatalos közeg elleni erőszak és ittas vezetés miatt emeltek vádat. Tettéért akár öt év börtönbüntetésre is ítélhetik.

Enyveskezű szomszéd

Ismeretlen tettes ellen tett feljelentést az ilosvai rendőrségen egy negyvenkét éves nő, aki elmondta, hogy valaki behatolt az otthonába és a ruhásszekrényben lévő rejtekhelyről elvitte keservesen megtakarított 110 hrivnyáját. A helyszínen talált nyomokból kiderítették, hogy a lopást a nő harminckilenc éves szomszédasszonya követte el.

Rosszul manőverezett

Egy huszonnégy éves hölgy járművezetői gyakorlatlanságának esett áldozatul három gyalogos Rahón. A Zsigulit vezető nő manőverezés közben rossz pedált nyomott meg és elgázolta az útszélen várakozó három személyt, akiket különböző súlyosságú sérülésekkel szállítottak kórházba.

Ellopták a rakteret

Elképedten állt meg reggel a családi háza előtt hagyott teherautója mellett egy hegyfarki (Pidhorb) vállalkozó. A járműnek ugyanis eltűnt a platója. A rendőrök kiderítették, hogy a raktér ellopásával egy büntetett előéletű ungvári lakos gyanúsítható, aki feltehetően ócskavasként értékesítette a teherautó alkotóelemeit, melyek egyelőre nem kerültek elő.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó