2009. július 30., csütörtök Országos közéleti lap V. évfolyam, 108-109. (781-782.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Massa gyógyul, keresik a helyettesét

A világ sportrajongó közvéleménye továbbra is élénken érdeklődik a Formula-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedő Felipe Massa gyógyulása iránt. A vezető sportoldalak szerencsére a brazil pilóta javuló állapotáról számolhatnak be.

Massa orvosa, Dino Altmann szerint a Ferrari pilótája óráról órára jobban van, és a bal szemével sincs nagy baj. "Három nyelven is képes válaszolni a hozzá intézett kérdésekre, tudja, mi van jobbra vagy balra, a szeme rendben van, és a látásával sincs semmi gond. Mivel egyelőre problémamentesen zajlik a rehabilitációja, akár egy héten belül otthon lehet" – nyilatkozta a globo.com brazil hírportálnak Altmann, aki valószínűleg a pilóta monte-carlói lakhelyére gondolt. Orvosai szerint a versenyző az idén már biztosan nem "szállhat ringbe".

Eközben folynak a találgatások, ki ugrik be Massa helyére Kimi Räikkönen mellé. Felmerült a hétszeres világbajnok Michael Schumacher neve is. Ám kizárt, hogy versenyzőként visszatérjen a Formula-1-be, közölte Willi Weber menedzser. Schumacher egy interjúban maga is megerősítette, hogy nem szerepel újra. Érdekes, hogy ugyanakkor sajtósa úgy véli, Valencia után a német világklasszis elgondolkodhat az újbóli versenyzésen – tehát még a hétszeres világbajnok saját munkatársai is ellentmondóan nyilatkoznak...

Miután Schumacher menedzsere kategorikusan cáfolta a világbajnok visszatérésének hírét, a Ferrari más lehetőség után nézett. A legfrissebb információk szerint Marc Gené, a Minardi- és a Williams-istálló korábbi versenyzője még a Ferrari állandó tesztpilótájánál, Luca Badoernél is esélyesebb a pozícióra.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó