2009. július 30., csütörtök Országos közéleti lap V. évfolyam, 108-109. (781-782.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Sötét percek
Cipőfűzővel ölt

Valamilyen zsineggel, a rendőrség feltételezése szerint cipőfűzővel fojtották meg azt a fiatalembert, akinek holttestére járókelők bukkantak rá Ungváron a Kapos utcában. A rendőrség őrizetbe vett egy harmincéves helybelit, aki alaposan gyanúsítható a gyilkosság elkövetésével. Értesüléseink szerint a férfi beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy előzőleg együtt iszogatott a későbbi áldozattal és közben szemet vetett annak kitömött pénztárcájára. Elcsalta hát egy sötét helyre, ahol megfojtotta és kirabolta. Zsákmánya hatszáz hrivnya és egy maroktelefon volt.

A padláson végzett magával

Családi háza padlásterében akasztotta fel magát az a negyvenegy éves ungvári férfi, akit órákon át keresett az élettársa. Az asszony rosszat sejtve ment fel a padlásra, ahol megtalálta az akkor már halott férfit.

Lezuhant a létráról

Szénahordás közben szenvedett végzetes balesetet egy hetvenkilenc éves személy a técsői járási Tiszalón (Tiszolovo). Az idős férfi a fiával hordta fel a szénát a csűr padlásterébe, de megszédült és lezuhant a létra tetejéről. Esés közben halálos koponyasérülést szenvedett.

Kerékpárost gázolt

A huszonnégy éves lembergi fiatalember kerékpáron túrázott megyénkben. Lipcse (Lipcsa) térségében azonban súlyos közlekedési balesetet szenvedett. A huszti járási település közelében egy Ford személygépkocsi vezetője elvesztette uralmát autója felett, lesodródott az útról és elgázolta a vele egy irányba haladó turistát, aki a kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe.

Elrabolta és megfojtotta

A közlekedésrendészet egyik fiatal tisztjét azzal gyanúsítja a rendőrség, hogy tettestársával Harkivban elrabolt majd megfojtott egy fiatalembert. Ezután a holttestet a közeli folyóba dobták. A súlyos bűncselekmény okát a nyomozás érdekében nem közölték. Tény viszont, hogy a másodrendű vádlottként szereplő tettestárs a vizsgálati fogságban váratlanul megváltoztatta korábbi vallomását és magára vállalta az emberölést. Az illető ügyvédje úgy nyilatkozott a médiának, hogy a rendőrök megfélemlítették védencét, aki egyébként kétgyermekes édesapa és egy autószerviz alkalmazottja.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó