2009. július 28., kedd Országos közéleti lap V. évfolyam, 107. (780.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Hírszertár

Kijev. A Dinamo Kijev hivatalos ajánlatot tett az Anderlechtnek a belga csapatnál immár négy éve szolgáló, 2011 nyaráig szerződésben álló Juhász Rolandra, ám a brüsszeli klub nem fogadta el, így a magyar hátvéd továbbra is a lilákat erősíti.

Budapest. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a válogatott két szeptemberi, svédek és portugálok elleni hazai világbajnoki selejtezőjére való tekintettel nem támogatja, hogy a Puskás Ferenc Stadionban legyen Madonna augusztus 22-i koncertje.

Róma. A szerb csapat lesz a magyarok ellenfele a római vízilabda-világbajnokság negyeddöntőjében. A szerbek a legjobb nyolc közé jutásért rendezett mérkőzésen két góllal múlták felül a házigazdák alakulatát.

Palo Alto. Az angol Chelsea csapata nyerte meg a World Series Football Challenge elnevezésű észak-amerikai labdarúgó felkészülési négyes tornát, miután az utolsó mérkőzésen a "kékek" 2–0-ra megverték a mexikói Américát. Ugyanezen torna zárónapján az Inter a Milant győzte le.

Szingapúr. Az Ázsiában edzőtáborozó Liverpool felkészülési mérkőzésen 5–0-ra győzött Szingapúr ellen, és ami még fontosabb, Németh Krisztián két góllal járult hozzá a "vörösök" magabiztos győzelméhez, míg a második félidőre beálló Gulácsi Péter kapott gól nélkül zárta a találkozót. A meccs első gólját pedig az ukrán Andrij Voronyin szerezte.

London. Az olasz Andrea Dovizioso nyerte a Donington Parkban megrendezett futamot a királykategóriában, mögötte az amerikai Colin Edwards és a francia Randy de Puniet végzett. Talmácsi Gábor az ausztrál Chris Vermeulent, illetve két világbajnokot, az amerikai Nicky Haydent és az ausztrál Casey Stonert megelőzve a 12. helyen zárt.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó