2009. július 23., csütörtök Országos közéleti lap V. évfolyam, 104-105. (777-778.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 + (font csomag) Főszerkesztő
Hírszertár

Kijev. Szabadszájúságáért büntethetik meg az FK Zakarpattya új vezetőedzőjét.A Premier Liga fegyelmi bizottsága vizsgálatot indított Igor Gamula ellen. A Zakarpattya újonc trénere az első fordulóban elszenvedett vereséget követő mariupoli sajtótájékoztatón nyomdafestéket nem tűrő szavakkal tűzdelte meg mondanivalóját.

Madrid. A spanyol Jaime Alguersuarit szerződtette a múlt héten menesztett Sebastien Bourdais helyére a Forma-1-es világbajnoki sorozatban szereplő Torro Rosso csapat. A 19 éves és 125 napos pilóta az F1 történetének legfiatalabbjaként a hétvégi Magyar Nagydíjon mutatkozik be.

Florida. Meglepő kijelentést tett egy floridai újságnak Roy Jones: a veterán amerikai szupersztár visszavonulása előtt még nagyon szívesen visszatérne az általa gyengének tartott nehézsúlyú mezőnybe és kiállna a Klicsko testvérek valamelyike ellen.

London. Bernie Ecclestone szerint ideális megoldás lenne, ha Donington Park és Silverstone felváltva rendezné a jövőben a Brit Nagydíjat. 2010-től elvileg Doningtonba költözne a futam, csakhogy az ottani költségvetésből egyelőre 80 millió font hiányzik, az építkezés messze van a befejezéstől.

Róma. A vizes világbajnokságon Rómában a magyar női vízilabda-válogatott az A-csoport 2. fordulójában 8–5-re legyőzte a házigazda olasz válogatottat. Petrovics Mátyás csapata a kiállításokkal igen gyakran tarkított találkozón fokozatosan vette át az irányítást, s a sikernek köszönhetően már biztos csoportelső.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó