2009. július 21., kedd Országos közéleti lap V. évfolyam, 103. (776.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 + (font csomag) Főszerkesztő
KKKTF: a nagy buli

Négy nap, közel 25 ezer látogató, több száz külföldi és hazai fellépő, kulturális és szórakoztató programok tömkelege – dióhéjban ez volt a IV. Kárpátaljai Könnyűzenei és Képzőművészeti Táncfesztivál (KKKTF).

– A tiszapéterfalvai sporttelep területére a négy nap során közel 25 ezer résztvevő érkezett hosszabb-rövidebb időre – tudtuk meg Albók Eduárd producertől. – Az idén új, világszínvonalú világítás- és hangtechnikával felszerelt, vidékünkön soha nem látott méretű színpadon léptek fel a világsztárok és vidékünk ifjú tehetségei. A legnagyobb sikert a beregszászi Atasz táncegyüttes és a tiszapéterfalvai Kokas banda aratta. A fesztivál során a beregszászi Eu-Sec Ukrajna TM kft.-nek köszönhetően nem történt komolyabb rendbontás.

A gasztronómiai finomságokat a salánki Galaxi disco és bár szakácsai biztosították. Tóth Bálint, Tóth Ábel és Musz Antal szervezők igencsak kitettek magukért, erejükön felül teljesítettek.

A zárónap fő attrakciója sokak örömére Nici Belucci magyarországi toples-DJ volt. Érdekességként megemlítjük, hogy Kozsót elkísérte a TV2 Napló című műsorának stábja. A nagyszőlősi Kábel TV rögzítette a négy nap eseményeit.

A forgolányi születésű Evelin Magyarországról érkezett. Elárulta, gyakran van honvágya és egy ilyen fesztivál remek alkalom arra, hogy a régi barátokkal bulizzon.

– A jó társaság a jó hangulat biztosítéka – véli Renáta, aki az első nap szórakozott a legjobban.

A derceni Gyöngyösbokréta tánccsoport lányai a fellépés mellett jó bulinak tartották a fesztivált. Ők a vízifocit és a trambulint élvezték a legjobban.

A 30–40-es korosztályt az Irigy Hónaljmirigy műsora vonzotta.

– Felejthetetlen élményt jelent számomra a Bódi Gusztival való találkozás – húzta alá a beregszászi Anita.

KISZó-információ

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó