2008. október 23., csütörtök Országos közéleti lap IV. évfolyam, 165-166. (633-634.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum Főszerkesztő
Sötét percek
Hamis jackpot

Megütötte a főnyereményt az egyik huszti játékterem harkivi vendége. A nyereménynek azonban, amit euróban fizetett ki neki az alkalmazott, nem örülhetett. Kiderült ugyanis, hogy a kis címletű bankjegyek egytől egyig hamisak. A rendőrségen a szórakozóhely munkatársa elmondta, hogy nem sokkal korábban egy fiatalember fizetett euróval. A hamis pénzt lefoglalták. A gyanúsítottak ellen eljárást indítottak.

Halálra verte az anyósát

Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak a Szolyvai Járási Kórházba egy ötvenegy éves asszonyt, akinek az orvosok órákon át eredménytelenül küzdöttek az életéért. Miközben az orvosok az életmentésen fáradoztak, a rendőrök őrizetbe vették az asszony negyvenéves vejét. A férfi beismerte, hogy összeszólalkozott az anyósával és a vita hevében többször megütötte. A vő ellen halált okozó testi sértés alapos gyanújával indítottak eljárást.

Nyakát törte

Tragikusan végződött a diószüret. Egy hatvannégy éves técsői férfi, aki a kertjében lévő fára felmászva próbálta leverni a termést, megcsúszott és egyensúlyát veszítve lezuhant. A hozzátartozók a segítségére siettek, mentőt is hívtak, de életét nem tudták megmenteni.

Vadászbaleset

Tévedésből a saját 47 éves sógorát lőtte le vadászat közben egy huszonhat éves beregkisfaludi (Szilce) férfi. A baleset tisztázatlan körülmények között történt. A sógorok ugyanis nem rendelkeztek sem vadászati, sem fegyverviselési engedéllyel. A puska állítólag véletlenül sült el és a mellkasán sebesítette meg a szerencsétlent. A tüdőt ért sörétek okozta belső vérzés végzett a férfival. Az ifjabb sógor elmondta, hogy a nagyapjától örökölte a fegyvert és nem volt tisztában annak kezelésével. A fiatalember ellen gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával indítanak eljárást.

Váltságdíjat követelt

Zsaroló ellen tett feljelentést a nagyszőlősi rendőrségen egy huszonöt éves férfi. Elmondta, hogy valaki naponta hívja telefonon és azt követeli, fizessen háromszáz dollár váltságdíjat, ha vissza akarja kapni gépkocsija utánfutóját. A szóban forgó szállítóeszközt Nagykopányban lopta el valaki. Rendőri tanácsra a megzsarolt belement a csereüzletbe, amelynek lebonyolításakor a nyomozók letartóztatták a zsarolót és tettestársát.

Megölte a gáztűzhely

A kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe az a hatvanhárom éves királyházai férfi, akit családi házában ért baleset. Mint a vizsgálat során tisztázódott, az illető elbotlott és rázuhant a gáztűzhelyre. Ekkor szenvedte el a végzetes sérüléseket.

Minden jog fenntartva © 2008 Kárpáti Igaz Szó