2007. október 13., szombat Országos közéleti lap III. évfolyam, 160. (425.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum Főszerkesztő
Az örökös – vetélkedő az m1-en

A játékok kedvelői október 15-étől, hétfőtől-péntekig naponta izgulhatnak, vajon ki lesz az örökös. Az új kvízműsort az m1-en láthatják a nézők, Gundel Takács Gábor vezetésével.

Titokzatos, szokatlan, meglepetésekkel teli. Az örökös című új kvízműsor a Magyar Televízióban a tudás, a taktika, a szerencse, a bátorság játéka, amely az m1-en hétfőtől-péntekig 18.45-től ígér kellemes kikapcsolódást az érdeklődőknek.

Hogy mi a vetélkedő alapja? Egy különös végrendelet, amely Madagaszkárról érkezett. Az egykori hazánkfia ugyanis A rendkívül tehetős ismeretlennek nincsenek leszármazottai, egyetlen élő rokonáról sem tud, ezért Gundel Takács Gábort bízta meg "örököseinek" felkutatásával. Tervei szerint vagyonát azok között osztja szét, akik elég okosak és bátrak, és persze szerencsések ahhoz, hogy vetélytársaikkal szemben az örökséget megszerezzék. Így tehát bárki lehet majd az örökös.

A játékról elöljáróban csak annyit, minden adásban 5 játékos küzd egymással, 5 fordulóban, az 5 millió forintos örökség reményében.

Minden jog fenntartva © 2007 Kárpáti Igaz Szó