2006. október 21., szombat Országos közéleti lap II. évfolyam, 163. (225.) szám
Hirdessen Ukrajna egyetlen országos magyar lapjában
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum Főszerkesztő
Sportvilág
Jubilál a megyei sportlap

Ma jelenik meg az egyetlen kárpátaljai sportlap, a SzportTajm jubileumi, 100. száma.

Az ukrán nyelvű kiadvány hetente egyszer, többnyire kedden kapható az újságárusoknál, de elő is fizethető. Az ünnepi alkalomból dupla terjedelemben jelenik meg a századik lapszám. Az ünnep ráadásul kettős, hiszen holnap a médium főszerkesztője, az egykori kiváló játékvezető, Sztepan Szelmenszkij a születésnapját méltatja. Gratulálunk neki!

Lisztes csapatra vár

Berlinben, egy specialistához jár kezelésre Lisztes Krisztián. A két és fél éve sérült volt magyar válogatott futballistának Dárdai Pál, a Hertha BSC játékosa próbál segíteni a mielőbbi gyógyulásban.

Lisztes még 2004 áprilisában, akkori csapatával, a Werder Bremennel Bochumba látogatott, s a találkozón egy ártalmatlan ütközést követően súlyos térdszalagszakadást szenvedett. Két operáció és több mint egyévi kihagyás után a Borussia Mönchengladbachhoz igazolt a 49-szeres magyar válogatott, és bár néhány mérkőzésen pályára lépett, érezte, valami nincs rendben. Idén januárban harmadszor is megoperálták, s addig lábadozott, mígnem véget ért a szezon, és szerződés nélkül maradt.

Alonso még aggódik

Holnap futják az idei Forma 1-es szezon utolsó versenyét, a Brazil Nagydíjat.

Michael Schumacher azt mondta az előző, Japán Nagydíj után, hogy eldőlt az egyéni vb-címért folyó csata, újra Fernando Alonso lesz a bajnok, de a címvédő szerint ez még nem biztos. A Renault spanyolja úgy véli, az évzáró is izgalmas lesz, s csak a végén ünnepelhet.

"Egyáltalán nem dőlt el a világbajnoki cím sorsa. A legutolsó körig, amikor már tudhatod, hogy te vagy a bajnok, még bármi megtörténhet. Ezért semmit sem veszünk biztosra" – szögezte le szokatlanul óvatosan a sportág első spanyol világbajnoka.

Minden jog fenntartva © 2006 Kárpáti Igaz Szó