2004. február 17., kedd                                                           Országos közéleti lap                                                           25. (16 722.) szám


Kárpáti Igaz Szó
Még mindig nem múlt el a sokkhatás, amit a múlt hét derekán történt tragikus baleset váltott ki a Csapi Mozdonyszín vezetői és kollektívája körében. Az embe-rek még mindig döbbenettel beszélnek a balesetről, melyben egy kétgyermekes családapa életét vesztet-te. Mi a helyszínen az okokról és a következmények felszámolásának menetéről kérdezősködtünk. »»

A munkácsi járás magyarlakta településein ugyanazokkal a nehézségekkel küzdenek, mint Kár-pátalja más vidékein. Ezek közé Szernyén és Bar-kaszón elsősorban a vezetékes gáz és a közvilágítás hiánya, az utak rossz állapota tartozik. E problémák orvoslásának lehetőségeiről beszélgettem Tóth Já-nossal, a két település polgármesterével. »»

Az első és eddig egyetlen ukrán profiboksz-menedzseriroda, a National Box Promotion rendezé-sében bonyolították le Kijevben az IBF (Nemzetközi Boksz Alapítvány) szupernehézsúlyú interkontinentális bajnoki címvédő mérkőzését, amelyen a címet birtokló ukrán öklöző kihívója a német színekben versenyző Balu Sauer volt. »»

Gecse Endre mártír tiszteletesnek állít emléket a Jó pásztor volt című emlékkönyv, mely Gortvay Erzsé-bet szerkesztésében, az Intermix Kiadó gondozásá-ban látott napvilágot. »»

Szabó Éva osztályfőnök a kilencedikesekkel
A szünetre szólító csengő hangjára toppanunk be a Ha-lábori Általános Iskolába. Az osztályokból kisereglő nebulók illedelmesen köszöntik az ide-geneket. Kérdésünkre, merre található a tanári szoba, udva-riasan odakísérnek bennünket. »»

Régi igazság, hogy az eredményes munkához szakemberekre, rátermett és gyakorlott vezetőkre van szükség. »»

Télutó ide, télutó oda, nyugodtan elmondhatjuk, hogy továbbra is forró napokat él át a magyar labdarú-gás. »»
Minden jog fenntartva © 2004 Kárpáti Igaz Szó